« انسان بي پناه | دفتر اصلي | با نمايشگاه مطبوعات _ صندوق رأي اقبال »
May 14, 2005
با نمايشگاه مطبوعات - خاتمي آمد
بالاخره رئيسجمهور پس از حرف و حديثهاي فراوان چهارشنبه به نمايشگاه مطبوعات آمد. با اينكه همه از صبح منتظر حضورش بودند رئيسجمهور حول و حوش ساعت 30/6 در نمايشگاه حاضر شد و با صبر بسيار تمامي غرفههاي سالن 2 را بازديد كرد.
او در غرفه اقبال چند لحظهاي ميهمان ما بود و با هم گفتوگو كرديم و اين گفتوگوها بيشتر جنبه شخصي ميان نويسنده اين ستون و رئيسجمهور داشت و اينكه بعد از دوران بازداشت چرا باز مشغول فعاليت مطبوعاتي شدهام. رئيسجمهور بهيادگار دستخطي را در آخرين ماههاي دوران مسؤوليت خود برايمان نوشت: «اقبال اگر ستارهاي است نوظهور، اما در آسمان فرهنگ و اطلاعرساني ايران ماندگار و ماندگارتر باشد.»
آمدن رئيسجمهور هر ساله به نمايشگاه مطبوعات موجب پيشآمدن مشكلاتي براي مردم ميشد ولي امسال با اينكه از ابتداي روز مقررات خاصي درنظر گرفته شده بود، اما آمدن آقاي رئيسجمهور درساعات پاياني كار نمايشگاه اين حسن را داشت كه حداقل مزاحمت چنداني ايجاد نكرد.
انضباط تشكيلاتي
انضباط تشكيلاتي بعضي نهادها واقعاً جاي ستودن دارد، اين دوستان بهعلت اينكه ما يكبار در روزنامه درخصوص رئيس سابقشان مطالبي چاپ كردهايم، حتي سري به ما نزدند و البته از مديريت اطلاعرساني اين نهاد در اين زمينه تشكر داريم كه به هر ترتيب سعي دارند كه كسي غرفه ما را نبيند.
مهمان ناخوانده
روز پنجشنبه مهمان ناخواندهاي به غرفه ما آمد. آقاي الله كرم خودش را دعوت كرده بود و البته قصد گفتوگو نداشت و بيشتر نيت جنجال بود كه خوشبختانه مردم در اين مورد با ايشان مكالمه طولاني داشتند.
حاضران
در روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه آقاي توفيقي وزير علوم، ميرمحمد صادقي سخنگوي سابق قوه قضائيه، فرمانداران استان اردبيل، كامبيز نوروزي، محسن رضايي، محمد دادفر و يدالله اسلامي نمايندگان ادوار گذشته مجلس و سردار رويانيان، فرمانده پليس راه به غرفه اقبال آمدند كه البته فرمانده پليسراه با اصرار مردم آمدند.
دكتر يزدي و اتفاق ناگوار
قرار بود روز چهارشنبه دكتر يزدي براي ساعاتي مهمان ما باشند كه اتفاق ناگوار برهمزدن آن سخنراني مانع حضور ايشان شد و از اين بابت از معرفت ايشان سپاسگزاريم.
نيامده
ها تعدادي از بازديدكنندگان هم زحمت سرزدن را به خود ندادند، سردار نجفي، سردار كارگر از فرماندهان ناجا و حاجي بابايي عضو هيأت رئيسه مجلس وقت خودشان را براي غرفه ما تلف نكردند.
آگهي تسليت
سردبير لطفاً اين آگهي ما را براي بار دوم سانسور نكنيد!!
بهاطلاع جناب آقاي مهندس ميرسانم كه ميز جنابعالي در طي انفجارات رخ داده در غرفه اقبال نابود شده است، بدينوسيله تأمل و تأثر شديد خود را خدمت جنابعالي عرضه ميداريم، مستدعي است از هماكنون در فكر تهيه يك ميز جديد باشيد.
دنبالك اين دفتر
لينك اين مطلب اين دفتر:
http://hanif.ir/mt-cgi/mt/mt-tb.cgi/78
« انسان بي پناه | دفتر اصلي | با نمايشگاه مطبوعات _ صندوق رأي اقبال »
سلام گل پسر ، گزارشهای نمايشگاه رو خيلی خوب نوشتی ، يه گزارش خوندنی ديگه هم هست ، اگه گفتی کی نوشته؟ خب معلومه ، منه منه کله گنده :)
ارسال شده توسط: ماني جيم درMay 15, 2005 12:09 AM
سلام
يک گله ي کوچک دارم نه از شما بلکه از تحمل شما ...
ارسال شده توسط: hadi_rasa درMay 14, 2005 08:42 PM
سلام. من هم تو وبلاگ خودم و هم در سايت خبري "هاتف" درباره آزادي مجتبي نوشتم. اميدوارم به نتيجه برسيم.شما هم تلاش کنید. اين هم لينكش http://www.hatefnews.com/Hatef_News.aspx?Id=1459
ارسال شده توسط: مرجان حاجي رحيمي درMay 14, 2005 04:41 PM